Spreker

Enkele testimonials:

Ik wou mijn business beter op rails krijgen. Na het weekend ondervond ik een shift in mezelf. Dit is merkbaar in mijn bedrijf: amper na 1 maand heb ik meer klanten en voel ik meer financiële rust. Dit weekend is een echte aanrader!

Addy Defraeye

Eerlijk gezegd, raakte ik niet goed uit de startblokken. Een bedrijf van nul opstarten, is echt niet te onderschatten. Ik was volop in de weer en veel aan het zaaien. Tevens had ik al geïnvesteerd in een Online Businessprogramma, helaas met bitter weinig resultaat.

Eigenlijk vind ik het moeilijk om over omzet, prijzen, uurtje factuurtje... te praten en ik begon mij stilletjes aan te schamen dat mijn bedrijf niet echt van de grond raakte.

Na het Ondernemersweekend is mijn bedrijf in een stroomversnelling terecht gekomen. Mijn agenda zit vol en dit na slechts 1 maand! Eindelijk ben ik vertrokken dankzij de ultrapraktische tips en strategieën van Sabine en door vooral de dingen te doen die passen bij mij als ondernemer.

Ilse De Greef - Ilsassist

"Ik wou mijn bedrijf herpositioneren door meer kwalitatievere leads aan te trekken. Hierdoor ging het rendement en omzet 30% omhoog. Het programma gaf me onmiddellijk toepasbare, praktische tips met persoonlijke toetsing van Sabine. Ze gaat erg professioneel te werk."

Frank De Neve - E-On Internetmarketing

Het Businessprogramma heeft me nog meer doen geloven in mezelf. Door de tips en opdrachten van Sabine ben ik anders omgegaan met nieuwe klanten. Bang en onzeker begon ik mijn verkoopsgesprek. Ik stond versteld: het ging veel gemakkelijker dan vroeger! Het BusinessProgramma is intensief en geeft een nieuwe kijk op ondernemen & privé-leven. Je kunt veel tips lezen, maar een persoonlijke begeleiding specifiek op mijn bedrijf gericht is een totaal andere aanpak. We kennen allemaal wel "onze stiel" maar ondernemen werd ons nooit aangeleerd. En er zit veel meer in onze onderneming dan we denken!

Nadia Naeye - Interieurarchitecte Christo Interiors

Als FengShui Experte wou ik met mijn bedrijf naar het volgend niveau. Ik verloor dagelijks veel tijd aan zaken die niets of weinig opleverden. Daarnaast worstelde ik met prijssetting en een goede combinatie van mijn diensten.  Dit traject heeft vooral een holistische aanpak en precies de mindshifts maakten het grootste verschil in mijn Businessgroei. Nu plan ik veel meer vooruit en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik kies bewust voor mijn ideale klanten en focus op een passend dienstenpakket wat meer rust geeft. Mijn eigenwaarde en prijzen zijn sterk gestegen. 

Precies de verandering in mindset is goud waard en cruciaal als je wilt groeien en niet enkel je marketingaanpak. Dankzij de persoonlijke begeleiding realiseerde ik een mooi resultaat na amper 6 maanden.

An Sterken - Fengshuiandmore

"Door het Businesstraject voel ik me zekerder in mijn bedrijf en is mijn omzet gestegen. Ik had enkele grote ideeën voor mijn bedrijf en heb stappen genomen om ze in de wereld te zetten dankzij de ondersteuning. Ik ben echt gegroeid want ik durf meer, beslis sneller en zie dat er nog veel meer in mij zit. Er werd niet enkel aan omzet gewerkt, ik merk de shift in heel mijn leven want ik heb meer tijd voor mezelf en vond meer rust en het vertrouwen, ook in het ondernemen". 

Petra Vaes - Voeding in Balans

"Ik heb nagedacht over mijn werk. Een pak bijgeleerd. Deze leuke & leerrijke dag ondervind ik als zeer positief. Ik ga aan de slag met mijn actiepunten."

Jan Pluvier - Vastgoedmakelaar Dewaele

"Als startend ondernemer beleefde ik deze dag als een eye-opener. Deze dag was krachtig, efficiënt en diepgaand. Een volle en leerrijke dag. Ik weet nu veel beter welke richting ik uitga en hoe ik de zaken concreet ga aanpakken."

Annemieke Lampaert - Ondernemer/Coach