Spreker

Nodig OndernemersCoach en spreker Sabine van Meenen uit voor een lezing op je infobijeenkomst of event.

Als spreker werk ik samen met KHBO, POM, Syntra SBM, Unizo, Mabizz, Vlajo, Voka, Kiwanis, beroepsverenigingen, VIK, BPW Belgium,...

Je publiek krijgt inspirerende praktijkvoorbeelden, een frisse kijk en ziet hoe slimmer, bewuster & succesvol ondernemen bijdraagt tot een gelukkiger en vrijer leven.

Ik prikkel je publiek om na te denken en vooral actie te ondernemen. Dat garandeert een boeiende informatiebijeenkomst.

Boek de lezing: "de Kunst van Succesvol Ondernemen"

 • Vind jij ondernemen lastig geworden?
 • Begin je te twijfelen omwille van de crisis?
 • Heb je het gevoel ter plaatse te blijven trappelen met je bedrijf?

Veel ambitieuze ondernemers worstelen vandaag de dag om succesvol te groeien. En toch zijn er heel wat succes-stories. Hoe komt het dat de ene ondernemer erin slaagt door te breken in crisistijden en de ander blijft worstelen? 

Je leert o.a.:

 • Hoe anders denken bijdraagt tot je ondernemers-succes
 • Je vergroot je kennis in het runnen van je bedrijf
 • Belangrijke eigenschappen van de succesvolle ondernemer
 • Wat cruciaal is in de nieuwe manier van ondernemen

PS Wens je een interview of een inspirerend artikel? Bel of mail me

Boek de lezing: Vind de balans tussen succesvol ondernemen en je ideaal leven

 • Vind jij het lastig om je ondernemerschap te combineren met je privéleven?
 • Voel jij je overspoeld door alles wat dagelijks op je afkomt?
 • Heb je het gevoel ter plaatse te blijven trappelen?
 • Wil je graag groeien met je bedrijf niet ten koste van je levenskwaliteit?

Veel ambitieuze ondernemers worstelen vandaag om succesvol te ondernemen en een ideaal leven uit te bouwen. Ze hebben tijd te kort, houden veel ballen in de lucht, missen focus en voelen zich overweldigd wat er elke dag op hen afkomt. Het kan écht anders!. Hoe komt het dat de ene ondernemer erin slaagt zijn leven en werk succesvol te combineren en de ander blijft worstelen en doorploeteren?

Je leert o.a.:

 • Wat is een goeie balans?
 • Overwin de hectiek van de dag
 • Gevolgen van stress op jouw als ondernemer
 • Hoe doorbreek jij je vastgeroeste patronen?
 • Train jezelf
 • 10 gouden tips om naar je ideaal leven en ondernemerschap te groeien
 • En actie!

Enkele testimonials:

Als Ondernemer wil je naar een volgend niveau met je bedrijf en ben je op zoek naar een klankbord. Zelf worstelde ik enerzijds met het bepalen van correcte prijzen en issues in het team.

Dankzij het Businesstraject kwam ik daadwerkelijk tot actie want je krijgt 'een schop-onder-de-kont' door de concrete inzichten en tips die je direct vooruit helpen. Sabine is enerzijds zacht en krachtig. Het is niet altijd even makkelijk en toch houd ze vinger aan de pols om je vooruit te helpen. Dit Businessprogramma krijgt een 10/10 want ik zit nu rustiger in mijn bedrijf dankzij de talrijke verbeteringen en innerlijke transformatie. 

Schoonheidsinstituut Betty Dupont

Het Businesstraject geef ik een dikke 9 en voldeed volledig aan mijn verwachting. Sabine houdt op een aangename manier de focus op het traject zodat je daadwerkelijk je doel bereikt op een erg positieve manier. 

Stefaan Meulebrouck

"Ik doorliep een zeer vruchtbaar traject met Sabine. Het was meer dan de moeite waard! Ik kreeg ook de individuele ondersteuning zowel in mijn professionele en persoonlijke groei. Tevens was de interactie met collega-ondernemers uiterst aangenaam en zeer positief. Dit traject voldeed volledig aan mijn verwachting."

Advocatenkkantoor Eveline Van Hoecke

Als FengShui Experte wou ik met mijn bedrijf naar het volgend niveau. Ik verloor dagelijks veel tijd aan zaken die niets of weinig opleverden. Daarnaast worstelde ik met prijssetting en een goede combinatie van mijn diensten.  Dit traject heeft vooral een holistische aanpak en precies de mindshifts maakten het grootste verschil in mijn Businessgroei. Nu plan ik veel meer vooruit en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik kies bewust voor mijn ideale klanten en focus op een passend dienstenpakket wat meer rust geeft. Mijn eigenwaarde en prijzen zijn sterk gestegen. 

Precies de verandering in mindset is goud waard en cruciaal als je wilt groeien en niet enkel je marketingaanpak. Dankzij de persoonlijke begeleiding realiseerde ik een mooi resultaat na amper 6 maanden.

An Sterken - Fengshuiandmore

"Ik wou mijn omzet verhogen en worstelde met prijszetting. Dankzij het coachtraject is mijn marketingboodschap helder en ontwikkelde ik een sterke strategie. Ik weet exact waarvoor ik sta. Pas nu besef ik heel goed hoe waardevol mijn diensten zijn. Ik weet hoe ik mijn doelgroep kan bereiken en wat ik hen kan bieden. Dit traject is echt voorbij gevlogen!"

Julie Tamsin - Stem - & spreekcoach

"Ik heb gereflecteerd over mijn dienstverlenende aanpak, gebrainstormd en ben gegroeid als ondernemer. Ik ging met heel veel nieuwe inzichten, focus en veel energie en goesting naar huis. Mijn eerste stap is een sterk dienstenaanbod verder uit te bouwen."

Nadja Desmet - Sociale Media Coach

"Bedankt, Sabine voor het zeer verhelderend gesprek. Het heeft een diep inzicht gegeven waarmee ik aan de slag kan gaan."

Heidi De Gols

"Door dit traject ben ik enorm gegroeid als persoon. Ik laat mezelf nu meer zien. Ik heb echt een grote stap vooruit gemaakt. Ik kan Sabine warm aanbevelen. Het is voor je hele leven de beste investering in jezelf!"

Kathleen Vanmaele - Zelfstandige

Download GRATIS E-book + 3 Video’s

"BREEK DOOR met 11 praktische Business-Strategieën"

en ontvang OndernemersTips voor een beter Resultaat