Spreker

Enkele testimonials:

Ik was al een tijd bezig met het zoeken naar een nieuwere en andere manier van ondernemen. Ik wilde mijn bedrijf zien groeien. Maar ik heb een heel druk agenda en wou niet nog meer uren werken. Met Sabine haar stappenplan ben ik er in geslaagd mijn omzet te verdubbelen en in plaats van 6 dagen op 7 te werken, werk ik er slechts nog 4. Ik had al zoveel verschillende dingen geprobeerd met bitter weinig resultaat. Dit programma heeft mij een doorbraak bezorgd.  Wat ik nog wil benadrukken dat elke ondernemer een langer BusinessCoachingstraject zou MOETEN DOEN! Dit is mijn allerbeste stap ooit geweest. Dit programma geeft mij zoveel nieuwe energie en meer vrije tijd dat ik al mijn plannen ga waarmaken!

Véronique Lecluyse - Dieet Lecluyse

"Mijn inkomsten waren te laag naar het aantal uren dat ik werkte. Dit Businessprogramma was specifiek op mijn bedrijf gericht. Ik focus meer op mijn belangrijkste ondernemersdoelen en heb mijn omzet meer dan verdubbeld. Naast omzetsgroei, groeide ik met dit programma ook op persoonlijk vlak, creëerde meer tijd voor mijn gezin,mezelf en sta ik bewuster in mijn bedrijf. Ik raad je dit programma als ondernemer zeker aan."

Fatima Larit - Boekhoudster-Fiscalist

Ik kwam bij Sabine met grote Groeidoelen en miste vooral ervaring in het verkoopproces en focus. Dit businessprogramma deed mij vanachter mijn bureau komen om daadwerkelijk stappen te zetten om te gaan prospecteren, de markt te verkennen en nieuwe omzet binnen te halen. Het programma is zeer concreet, niet zo theoretisch, met direct toepasbare technieken, geen blabla. Dit businessprogramma heeft mij meer op mijn buikgevoel doen vertrouwen en leerde me focus te houden. De opvolging zorgt dat zaken snel hands-on en concreet worden.

Frieda - Bouwsector

"Dit businesstraject vind ik zo waardevol vooral omwille van de persoonlijke aanpak en feedback. Veel grote seminaries zijn erg oppervlakkig en té algemeen. Dankzij de kleine groep, de praktisch tips en megashifts heb ik meer tijd vrij en voel ik me nog zelfzekerder als 'leider' in mijn bedrijf. De omzet is meer dan verdubbeld en het nettoresultaat X5. Ik ben elke avond veel vroeger thuis, realiseerde een veel beter rendement, trek meer ideale klanten en verlies geen kostbare tijd meer met zaken die energie zuigen".

Johan Vanden Heede - Kmo Fiscaliteit

"Groeisprong was het event om overzicht te krijgen wat eerst aan te pakken bij het ondernemen. Tevens was het een opportuniteit om ervaringen en tips te delen met collega ondernemers. Dankzij Groeisprong kreeg ik meer duidelijkheid en structuur in wat er te doen staat en input voor mijn eigen actieplan. Ik kreeg zeer nuttige tips en tricks op vlak van aanbod, marketing en promotie en nog meer goesting om mijn eigen bedrijf uit te bouwen. De sluimerende ondernemer in mij heb ik nog meer ontdekt en is wakkerder geworden!Mijn eigen energielevel en efficiëntie is gestegen waardoor ik mijn bedrijf verder kan uitbouwen: een groter bereik naar een specifiekere doelgroep en daaruit meer opdrachten!"

Christine Wittoeck - Onderneemster

"Wat ik vooral meeneem uit de presentatie 'Denken als een succesvolle ondernemer' is de manier waarop Sabine als ondernemer omgaat met de vragen en uitdagingen waar elke ondernemer mee wordt geconfronteerd. Sabine deelde op een zelfzekere en heldere manier haar inzichten en waardevolle tips aan de hand van haar eigen verhaal. Bedankt om jouw ervaringen met ons te delen."

Nathalie Huvaere - Copy Editor

"Dankzij groeisprong kreeg ik meer motivatie, drive, kennis en leuke contacten. Ik zie nu in hoe belangrijk het is om gerichter en met meer focus te ondernemen. Mijn blik is verruimd en mijn werkpunten in kaart gebracht waardoor ik een groeisprong zal realiseren. Ik ga nu nog professioneler ondernemen met een duidelijke verkoops mindset."

Wim Vandenbergh - Familie-en OrganisatieCoach

"Deze inspirerende dag ging over mij. Een time-out moment om stil te staan hoe ik functioneer. Deze dag leidt tot een betere en efficiëntere organisatie, tijdswinst en een beter resultaat."

Immanuel Anthierens - Ondernemer