Spreker

Nodig BusinessMentor en spreker Sabine van Meenen uit voor een interactieve presentatie op jouw event.

Als spreker werkte ik samen met KHBO, POM, Syntra SBM, Unizo, Mabizz, Vlajo, Voka, Kiwanis, beroepsverenigingen, VIK, BPW Belgium,...

Je publiek krijgt inspirerende praktijkvoorbeelden, een frisse kijk op het nieuwe ondernemen en ziet hoe slimmer, met plezier & succesvol ondernemen bijdraagt tot een gelukkiger en vrijer leven.

Ik prikkel je publiek en daag ze uit. Door mijn enthousiasme ga je nadien geïnspireerd actie  ondernemen.

Reacties na de energieke presentatie van Sabine van Meenen?

'positief & vlot'
'zeer waardevol'
'boeiend'
'concreet en krachtig'
'leerrijk'

'wake-up call'
'eerlijk & oprecht'
'zooo authenthiek'
'zeer interessante tips'
'to the point'

Boek de lezing: "de Kunst van Succesvol Ondernemen"

 • Vind jij ondernemen lastig geworden?
 • Begin je te twijfelen omwille van de crisis?
 • Heb je het gevoel ter plaatse te blijven trappelen met je bedrijf?

Veel ambitieuze ondernemers worstelen vandaag de dag om succesvol te groeien. En toch zijn er heel wat succes-stories. Hoe komt het dat de ene ondernemer erin slaagt door te breken in crisistijden en de ander blijft worstelen? 

Je leert o.a.:

 • Hoe anders denken bijdraagt tot je ondernemers-succes
 • Je vergroot je kennis in het runnen van je bedrijf
 • Belangrijke eigenschappen van de succesvolle ondernemer
 • Wat cruciaal is in de nieuwe manier van ondernemen

PS Of wens je een interview of een inspirerend artikel? Stuur gerust een e-mail.

Boek de lezing: Vind de balans tussen succesvol ondernemen en je ideaal leven

 • Vind jij het lastig om je ondernemerschap te combineren met je privéleven?
 • Voel jij je overspoeld door alles wat dagelijks op je afkomt?
 • Heb je het gevoel ter plaatse te blijven trappelen?
 • Wil je graag groeien met je bedrijf niet ten koste van je levenskwaliteit?

Veel ambitieuze ondernemers worstelen vandaag om succesvol te ondernemen en een ideaal leven uit te bouwen. Ze hebben tijd te kort, houden veel ballen in de lucht, missen focus en voelen zich overweldigd wat er elke dag op hen afkomt. Het kan écht anders!. Hoe komt het dat de ene ondernemer erin slaagt zijn leven en werk succesvol te combineren en de ander blijft worstelen en doorploeteren?

Je leert o.a.:

 • Wat is een goeie balans?
 • Overwin de hectiek van de dag
 • Gevolgen van stress op jouw als ondernemer
 • Hoe doorbreek jij je vastgeroeste patronen?
 • Train jezelf
 • 10 gouden tips om naar je ideaal leven en ondernemerschap te groeien
 • En actie!

Enkele testimonials:

"Deze inspirerende avond is zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt voor de vele tips. Komt er een vervolg? - Jessica Snauwaert - www.centum.be

"Het was een interactieve presentatie met interessante oefeningen en reflectievragen. De tijd vloog
voorbij!"
- Heidi De Roovere - Werner Aerts

"We volgden een sessie van jou omtrent " Succesvol Ondernemen ". Daar we reeds geruime tijd met het idee zaten onze zaak meer in de picture te zetten, hebben we dan ook na deze -avond - mede onder jou impuls en aanporrende woorden - besloten ons " uit onze comfort-zone " te begeven en een nieuwe tweede zaak begonnen. Deze beslissing van vandaag, werd zeker mede door jouw enthousiasme bepaald! Nogmaals dank voor je inbreng en tot kijk!"  - Els & Roel - Foto Leuridan

"Als ondernemend persoon is het soms moeilijk om een goede balans te vinden en te behouden. Sabine
stelt de juiste vragen, gaat samen met jou op zoek waar de problemen zitten. Haar professionele
kennis en haar ervaring helpen je om kleine dingen in het leven anders te gaan aanpakken en zo tijd
te winnen. Tijd die zeer kostbaar is. Bedankt Sabine!"

Nathalie Van Praet

"Heel hartelijk dank voor je presentatie en bijdrage. Ik was zeer blij met je aanwezigheid en je
inzichten. Van een groot aantal aanwezigen heb ik zeer enthousiaste reacties gehad. Mede dank zij
jou werd deze dag een geslaagde dag."

Fred Mesritz - www.coachingcounselling.be

"Wat ik vooral meeneem uit de presentatie is de manier waarop Sabine als ondernemer omgaat met
de vragen en uitdagingen waar elke ondernemer mee wordt geconfronteerd. Sabine deelde op een
zelfzekere en heldere manier haar inzichten en waardevolle tips aan de hand van haar eigen verhaal.
Bedankt om jouw ervaringen met ons te delen."

Nathalie Huvaere - Copy Editor

"Bedankt, Sabine om jouw ervaring en inzichten mee te geven op een doorleefde, heldere, open en
hands-on manier!"
- Les Verhamme

"Tijdens haar authentieke presentatie heb ik Sabine mogen ervaren als een positief ingesteld, nuchter

en bescheiden persoonlijkheid. Haar no-nonsens ondernemersgetuigenis heeft me geïnspireerd en tot
enkele nieuwe inzichten geleid. Missie van de lezing: geslaagd! Waarvoor dank, Sabine." -
Koen Callaerts

"We hebben Sabine voorzien als spreker op onze Kick-Off. Sabine heeft de talrijke aanwezigen weten
te inspireren met een boeiende uiteenzetting. We hebben er een goede basis van de belangrijkste
principes gekregen alsook een aantal tips waarmee we zelf aan de slag konden. Een boeiende
spreker, dank je wel!" -
Heidi Van Tichelen - Makelaar

Enkele testimonials:

In 2014 begon ik met Sabine te werken. Toen had ik een praktijk als psychotherapeute. Ik zag mezelf als deskundig in mijn vak, doch zag mezelf absoluut niet als ondernemer. Ik werkte teveel uren, had het erg druk en had eigenlijk geen idee over waar ik met mijn praktijk naar toe wilde. Het ontbrak me absoluut aan een lange-termijn visie.

Nu drie jaar later heb ik naast mijn praktijk als therapeute, ook een succesvol opleidingsinstituut. Ik identificeer me veel meer met mijn rol als ondernemer. Mijn omzet is behoorlijk gestegen.

Ik geef Sabine graag een hele dikke vette 10. Wat ik bijzonder in haar waardeer is dat ze haar werk met hart en ziel doet. Dit uit zich in het feit dat ze door integere waarden gedreven wordt. Het gaat uiteraard ook om het creëren van een (financiële) omzet, doch nooit ten koste van essentiële waarden. Om het simpel te zeggen: het gaat zeker niet alleen om het geld, maar ook om hoe je én een omzet kan realiseren én tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld. Dit op grote schaal, doch ook in je eigen kleine omgeving. 

Linda Hoeben - For People on the Move

Het Businesstraject geef ik een dikke 9 en voldeed volledig aan mijn verwachting. Sabine houdt op een aangename manier de focus op het traject zodat je daadwerkelijk je doel bereikt op een erg positieve manier. 

Stefaan Meulebrouck

"Ik doorliep een zeer vruchtbaar traject met Sabine. Het was meer dan de moeite waard! Ik kreeg ook de individuele ondersteuning zowel in mijn professionele en persoonlijke groei. Tevens was de interactie met collega-ondernemers uiterst aangenaam en zeer positief. Dit traject voldeed volledig aan mijn verwachting."

Advocatenkkantoor Eveline Van Hoecke

Mijn focus was versnipperd tussen 3 expertises. Vandaar dat ik praktische tips wou voor het vinden van juiste klanten en bepalen van prijzen.

Dit programma krijgt 9/10. Ik heb veel meer duidelijkheid waar ik naartoe ga. Het gaf me energie en een positieve boost. De aanpak is zeer persoonlijk. Alhoewel het gestructureerd is, is er toch voldoende ruimte voor eigen inbreng en interactie.

Dankzij de innerlijke shift voel ik me zelfzekerder in mijn bedrijf. Waar ik vroeger bang was om prijzen te verhogen heb ik deze zonder schroom verhoogd zonder 1 klant te verliezen. Dit was puur AAN mijn bedrijf werken. Praktisch en met beide voeten op de grond. 

Karoline Van De Voorde - Addixit

"Belang van online tools en presentaties omtrent mijn boek zie ik nu helemaal in. Ik ga een passend dienstenpakket aanbieden en verkopen. Ik heb nog meer zin in gekregen om mijn praktijk uit te bouwen en er echt voor te gaan. Hierdoor trek ik meer klanten aan, creëer meer inkomen en krijg ik meer voldoening in wat ik doe namelijkvan mijn passie een volwaardige praktijk uit te bouwen. 
Ik zat vast met mijn bedrijf en wist niet goed welke beslissingen te nemen. Het was moeilijk voor me om een doelgroep te kiezen en wist ook niet goed hoe ze te bereiken. Door Groeisprong weet ik precies hoe ik mijn product profileer op de markt en bekender maak. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om zichtbaarder te zijn en op een regelmatige tijdstippen naar buiten te komen zodat ik potentiële klanten alert houd van wat ik doe."

Marleen Vandevivere - Mental Coach

"Het idee & de drive was helemaal aanwezig. Ik had echter geen duidelijk plan waar eerst te beginnen. Daarnaast voelde ik me onzeker. Durven kiezen was een grote stap voor mij. En het voelt aan als de juiste beslissing. Na dit Businesstraject heb ik een duidelijk beeld wie mijn ideale klanten zijn en ben overtuigd dat wat ik te bieden heb van zeer grote waarde is. Met mijn duidelijk plan en alle tools weet ik helder wat de volgende stappen zijn. Dit businessprogramma is een no-nonsense programma en erg volledig. Er is ruimte en tijd om obstakels en gevoelens te bespreken

Het programma heeft een duidelijke structuur met grote hoeveelheid kennis en informatie. Je voelt dat Sabine je echt wil helpen zodat je stappen vooruit zet. Je mindset groeit in de loop van dit Businessprogramma en dat is naast kennis en ervaring een zeer belangrijk onderdeel voor je groei."

Liliane Minnoy

Quercus Consult bvba / Foodservice Alliance / Ingenieursbureau Risk Consultants / Verland landmeterbureau / Dewaele vastgoed / Azur Immobiliën  / Architectenbureau Luc De Beir / HBS Vastgoed  / Axius / Boekhoudkantoor Anja Coppin / Vossaert Keukens / Boekhoudkantoor An Brysse / Verzekeringen Robyn  / Hemo Consult  / Comma, merkenmarketeers  / Fotokoncept  / Hotel Britannia  / 't Waaihof - Kortrijk / Zoetepolder  / Voka / Vlajo / Unizo / Syntra SBM / Unizo / Couderé / Copycontext / Ideefix printing / Axius / Slabbinck Chris / Smart Solution / Vermogensplanner / Annexe / Rena Lange Balieri  / Positive Invest / Alcuna / Kleinmoedig & Partners / VIK Vlaanderen / ICBM International nv  / Scooptime / Coaching4you / Gusto / Fotoon / Instituut Caresse / Crea / Mabizz / Hores /  Viandybel / Elektro Concept / Ecolab / A+E Consult / Deceuninck Hendrik / Winlin / Freja Home Styling /  / PCS Computers / Choc-Raf  / Buro Belgium  / Green Garden / eva...

‘Ik wou groeien als ondernemer. Het programma was erg aangenaam en leerrijk en vooral in kleine groep zeer inspirerend. Al na de tweedaagse verhoogde ik mijn prijzen met 40% zonder klantenverlies’.
Sylvie Gunst - It makes sense

 

Schrijf in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book met 3 video’s

"BREEK DOOR met 11 praktische Business-Strategieën"

en ontvang OndernemersTips voor een beter Resultaat