Spreker

Nodig OndernemersCoach en spreker Sabine van Meenen uit voor een lezing op je infobijeenkomst of event.

Als spreker werk ik samen met KHBO, POM, Syntra SBM, Unizo, Mabizz, Vlajo, Voka, Kiwanis, beroepsverenigingen, VIK, BPW Belgium,...

Je publiek krijgt inspirerende praktijkvoorbeelden, een frisse kijk en ziet hoe slimmer, bewuster & succesvol ondernemen bijdraagt tot een gelukkiger en vrijer leven.

Ik prikkel je publiek om na te denken en vooral actie te ondernemen. Dat garandeert een boeiende informatiebijeenkomst.

Boek de lezing: "de Kunst van Succesvol Ondernemen"

 • Vind jij ondernemen lastig geworden?
 • Begin je te twijfelen omwille van de crisis?
 • Heb je het gevoel ter plaatse te blijven trappelen met je bedrijf?

Veel ambitieuze ondernemers worstelen vandaag de dag om succesvol te groeien. En toch zijn er heel wat succes-stories. Hoe komt het dat de ene ondernemer erin slaagt door te breken in crisistijden en de ander blijft worstelen? 

Je leert o.a.:

 • Hoe anders denken bijdraagt tot je ondernemers-succes
 • Je vergroot je kennis in het runnen van je bedrijf
 • Belangrijke eigenschappen van de succesvolle ondernemer
 • Wat cruciaal is in de nieuwe manier van ondernemen

PS Wens je een interview of een inspirerend artikel? Bel of mail me

Boek de lezing: Vind de balans tussen succesvol ondernemen en je ideaal leven

 • Vind jij het lastig om je ondernemerschap te combineren met je privéleven?
 • Voel jij je overspoeld door alles wat dagelijks op je afkomt?
 • Heb je het gevoel ter plaatse te blijven trappelen?
 • Wil je graag groeien met je bedrijf niet ten koste van je levenskwaliteit?

Veel ambitieuze ondernemers worstelen vandaag om succesvol te ondernemen en een ideaal leven uit te bouwen. Ze hebben tijd te kort, houden veel ballen in de lucht, missen focus en voelen zich overweldigd wat er elke dag op hen afkomt. Het kan écht anders!. Hoe komt het dat de ene ondernemer erin slaagt zijn leven en werk succesvol te combineren en de ander blijft worstelen en doorploeteren?

Je leert o.a.:

 • Wat is een goeie balans?
 • Overwin de hectiek van de dag
 • Gevolgen van stress op jouw als ondernemer
 • Hoe doorbreek jij je vastgeroeste patronen?
 • Train jezelf
 • 10 gouden tips om naar je ideaal leven en ondernemerschap te groeien
 • En actie!

Enkele testimonials:

Eerlijk gezegd, raakte ik niet goed uit de startblokken. Een bedrijf van nul opstarten, is echt niet te onderschatten. Ik was volop in de weer en veel aan het zaaien. Tevens had ik al geïnvesteerd in een Online Businessprogramma, helaas met bitter weinig resultaat.

Eigenlijk vind ik het moeilijk om over omzet, prijzen, uurtje factuurtje... te praten en ik begon mij stilletjes aan te schamen dat mijn bedrijf niet echt van de grond raakte.

Na het Ondernemersweekend is mijn bedrijf in een stroomversnelling terecht gekomen. Mijn agenda zit vol en dit na slechts 1 maand! Eindelijk ben ik vertrokken dankzij de ultrapraktische tips en strategieën van Sabine en door vooral de dingen te doen die passen bij mij als ondernemer.

Ilse De Greef - Ilsassist

Ik was al een tijd bezig met het zoeken naar een nieuwere en andere manier van ondernemen. Ik wilde mijn bedrijf zien groeien. Maar ik heb een heel druk agenda en wou niet nog meer uren werken. Met Sabine haar stappenplan ben ik er in geslaagd mijn omzet te verdubbelen en in plaats van 6 dagen op 7 te werken, werk ik er slechts nog 4. Ik had al zoveel verschillende dingen geprobeerd met bitter weinig resultaat. Dit programma heeft mij een doorbraak bezorgd.  Wat ik nog wil benadrukken dat elke ondernemer een langer BusinessCoachingstraject zou MOETEN DOEN! Dit is mijn allerbeste stap ooit geweest. Dit programma geeft mij zoveel nieuwe energie en meer vrije tijd dat ik al mijn plannen ga waarmaken!

Véronique Lecluyse - Dieet Lecluyse

"Ik wou strategieën leren om succesvol te ondernemen en mijn ondernemersvaardigheden aanscherpen. Door Groeisprong heb ik heel wat inspiratie gekregen om zaken te verbeteren.
Bovendien was het erg leuk om met gelijkgestemde ondernemers samen te zitten en dingen te overdenken. Elke actiestap zal resultaat opleveren."

Britt Vande Mergel - Stress & Relaxatiecoach

"We hebben Sabine voorzien als spreker op onze Kick-Off. Sabine heeft de talrijke aanwezigen weten te inspireren met een boeiende uiteenzetting. We hebben er een goede basis van de belangrijkste principes gekregen alsook een aantal tips waarmee we zelf aan de slag konden. Een boeiende spreker voor een breed publiek, dank je wel!"

Heidi Van Tichelen - Makelaar

"Ik heb nagedacht over mijn werk. Een pak bijgeleerd. Deze leuke & leerrijke dag ondervind ik als zeer positief. Ik ga aan de slag met mijn actiepunten."

Jan Pluvier - Vastgoedmakelaar Dewaele

"Als startend ondernemer beleefde ik deze dag als een eye-opener. Deze dag was krachtig, efficiënt en diepgaand. Een volle en leerrijke dag. Ik weet nu veel beter welke richting ik uitga en hoe ik de zaken concreet ga aanpakken."

Annemieke Lampaert - Ondernemer/Coach

"Deze springt er uit naar de openheid van de deelnemers en de doelgerichte aanpak. Ik ga gerichter klanten benaderen en minder tijd verliezen aan zaken die geen rendement hebben. Dank aan allen en vooral aan Sabine, je bent wonderwel in je opzet geslaagd!"

Mama van 3 kids & Ingenieur

"Heel hartelijk dank voor je presentatie en bijdrage. Ik was zeer blij met je aanwezigheid en je inzichten. Van een groot aantal aanwezigen heb ik zeer enthousiaste reacties gehad. Mede dank zij jou werd deze dag een geslaagde dag."

Fred Mesritz - Academie voor coaching & counselling

Download GRATIS E-book + 3 Video’s

"BREEK DOOR met 11 praktische Business-Strategieën"

en ontvang OndernemersTips voor een beter Resultaat