Spreker

Nodig OndernemersCoach en spreker Sabine van Meenen uit voor een lezing op je infobijeenkomst of event.

Als spreker werk ik samen met KHBO, POM, Syntra SBM, Unizo, Mabizz, Vlajo, Voka, Kiwanis, beroepsverenigingen, VIK, BPW Belgium,...

Je publiek krijgt inspirerende praktijkvoorbeelden, een frisse kijk en ziet hoe slimmer, bewuster & succesvol ondernemen bijdraagt tot een gelukkiger en vrijer leven.

Ik prikkel je publiek om na te denken en vooral actie te ondernemen. Dat garandeert een boeiende informatiebijeenkomst.

Boek de lezing: "de Kunst van Succesvol Ondernemen"

 • Vind jij ondernemen lastig geworden?
 • Begin je te twijfelen omwille van de crisis?
 • Heb je het gevoel ter plaatse te blijven trappelen met je bedrijf?

Veel ambitieuze ondernemers worstelen vandaag de dag om succesvol te groeien. En toch zijn er heel wat succes-stories. Hoe komt het dat de ene ondernemer erin slaagt door te breken in crisistijden en de ander blijft worstelen? 

Je leert o.a.:

 • Hoe anders denken bijdraagt tot je ondernemers-succes
 • Je vergroot je kennis in het runnen van je bedrijf
 • Belangrijke eigenschappen van de succesvolle ondernemer
 • Wat cruciaal is in de nieuwe manier van ondernemen

PS Wens je een interview of een inspirerend artikel? Bel of mail me

Boek de lezing: Vind de balans tussen succesvol ondernemen en je ideaal leven

 • Vind jij het lastig om je ondernemerschap te combineren met je privéleven?
 • Voel jij je overspoeld door alles wat dagelijks op je afkomt?
 • Heb je het gevoel ter plaatse te blijven trappelen?
 • Wil je graag groeien met je bedrijf niet ten koste van je levenskwaliteit?

Veel ambitieuze ondernemers worstelen vandaag om succesvol te ondernemen en een ideaal leven uit te bouwen. Ze hebben tijd te kort, houden veel ballen in de lucht, missen focus en voelen zich overweldigd wat er elke dag op hen afkomt. Het kan écht anders!. Hoe komt het dat de ene ondernemer erin slaagt zijn leven en werk succesvol te combineren en de ander blijft worstelen en doorploeteren?

Je leert o.a.:

 • Wat is een goeie balans?
 • Overwin de hectiek van de dag
 • Gevolgen van stress op jouw als ondernemer
 • Hoe doorbreek jij je vastgeroeste patronen?
 • Train jezelf
 • 10 gouden tips om naar je ideaal leven en ondernemerschap te groeien
 • En actie!

Enkele testimonials:

"Dit weekend krijgt een 9/10 want ik kreeg veel meer duidelijkheid in mijn ondernemerschap. Dankzij dit Ondernemersweekend kreeg ik meer inzicht in mezelf en besef nu de meerwaarde van mijn diensten. Het was opvallend hoe snel iedereen zich vertrouwd voelde in deze groep. Het gaat over veel meer dan enkel pure businesszaken. Wanneer gaat het volgend weekend door?" 

Liesl De Ruyck - Communicatie-Marketing-Experte

Dit Businesstraject krijgt een 9/10. Kleine en vooral blijvende stappen zetten naar een hogere omzet is dik geslaagd. Ik merk een grote verbetering in mijn tijdswinst waardoor ik nu meer AAN mijn bedrijf werk en meer tijd heb voor andere zaken naast ondernemen. De aangereikte tips zijn erg praktisch en het is voelbaar om met meer vertrouwen in mijn bedrijf te staan. Enerzijds is dit traject erg persoonlijk en anderzijds is er de mogelijkheid te brainstormen met gelijkgestemde ondernemers.

An Van De Moortel - Anders Office

Door het Businesstraject heb ik mijn positionering & dienstenaanbod versterkt. Ik won meer tijd door het inzetten van slimme systemen en uitbesteden van werk aan mijn team. Door de stok-achter-de-deur nam ik daadwerkelijk stappen om gestructureerder te ondernemen. Je implementeert de tips en strategieën waardoor je resultaat haalt. Dit is een aanrader want ik heb een flinke stap vooruit gezet ook met het oog op de omzetsgroei. En groeien met je bedrijf is veel meer dan Marketing. 

Maarten Rottiers - Content Makers

Ik wou mijn omzet laten groeien en verder een goede structuur uitbouwen voor mijn bedrijf. Ondertussen werkt een medewerkster meer dan fulltime mee in het bedrijf en kijk ik uit om nog iemand erbij te nemen. Mijn tarieven heb ik zonder schroom en zonder klantenverlies verhoogd. Vooral de persoonlijke aanpak in dit traject sprak me erg aan. 

Lies Defoor - Defoor Consulting

"Wat ik vooral meeneem uit de presentatie 'Denken als een succesvolle ondernemer' is de manier waarop Sabine als ondernemer omgaat met de vragen en uitdagingen waar elke ondernemer mee wordt geconfronteerd. Sabine deelde op een zelfzekere en heldere manier haar inzichten en waardevolle tips aan de hand van haar eigen verhaal. Bedankt om jouw ervaringen met ons te delen."

Nathalie Huvaere - Copy Editor

"Bedankt, Sabine om jouw ervaring en inzichten mee te geven op een doorleefde, heldere, open en hands-on manier!"

Les Verhamme - Verantwoordelijke Gusto

"Bedankt, Sabine voor het zeer verhelderend gesprek. Het heeft een diep inzicht gegeven waarmee ik aan de slag kan gaan."

Heidi De Gols

"Deze springt er uit naar de openheid van de deelnemers en de doelgerichte aanpak. Ik ga gerichter klanten benaderen en minder tijd verliezen aan zaken die geen rendement hebben. Dank aan allen en vooral aan Sabine, je bent wonderwel in je opzet geslaagd!"

Mama van 3 kids & Ingenieur

Schrijf in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book met 3 video’s

"BREEK DOOR met 11 praktische Business-Strategieën"

en ontvang OndernemersTips voor een beter Resultaat