Spreker

Nodig OndernemersCoach en spreker Sabine van Meenen uit voor een lezing op je infobijeenkomst of event.

Als spreker werk ik samen met KHBO, POM, Syntra SBM, Unizo, Mabizz, Vlajo, Voka, Kiwanis, beroepsverenigingen, VIK, BPW Belgium,...

Je publiek krijgt inspirerende praktijkvoorbeelden, een frisse kijk en ziet hoe slimmer, bewuster & succesvol ondernemen bijdraagt tot een gelukkiger en vrijer leven.

Ik prikkel je publiek om na te denken en vooral actie te ondernemen. Dat garandeert een boeiende informatiebijeenkomst.

Boek de lezing: "de Kunst van Succesvol Ondernemen"

 • Vind jij ondernemen lastig geworden?
 • Begin je te twijfelen omwille van de crisis?
 • Heb je het gevoel ter plaatse te blijven trappelen met je bedrijf?

Veel ambitieuze ondernemers worstelen vandaag de dag om succesvol te groeien. En toch zijn er heel wat succes-stories. Hoe komt het dat de ene ondernemer erin slaagt door te breken in crisistijden en de ander blijft worstelen? 

Je leert o.a.:

 • Hoe anders denken bijdraagt tot je ondernemers-succes
 • Je vergroot je kennis in het runnen van je bedrijf
 • Belangrijke eigenschappen van de succesvolle ondernemer
 • Wat cruciaal is in de nieuwe manier van ondernemen

PS Wens je een interview of een inspirerend artikel? Bel of mail me

Boek de lezing: Vind de balans tussen succesvol ondernemen en je ideaal leven

 • Vind jij het lastig om je ondernemerschap te combineren met je privéleven?
 • Voel jij je overspoeld door alles wat dagelijks op je afkomt?
 • Heb je het gevoel ter plaatse te blijven trappelen?
 • Wil je graag groeien met je bedrijf niet ten koste van je levenskwaliteit?

Veel ambitieuze ondernemers worstelen vandaag om succesvol te ondernemen en een ideaal leven uit te bouwen. Ze hebben tijd te kort, houden veel ballen in de lucht, missen focus en voelen zich overweldigd wat er elke dag op hen afkomt. Het kan écht anders!. Hoe komt het dat de ene ondernemer erin slaagt zijn leven en werk succesvol te combineren en de ander blijft worstelen en doorploeteren?

Je leert o.a.:

 • Wat is een goeie balans?
 • Overwin de hectiek van de dag
 • Gevolgen van stress op jouw als ondernemer
 • Hoe doorbreek jij je vastgeroeste patronen?
 • Train jezelf
 • 10 gouden tips om naar je ideaal leven en ondernemerschap te groeien
 • En actie!

Enkele testimonials:

Ik was al een tijd bezig met het zoeken naar een nieuwere en andere manier van ondernemen. Ik wilde mijn bedrijf zien groeien. Maar ik heb een heel druk agenda en wou niet nog meer uren werken. Met Sabine haar stappenplan ben ik er in geslaagd mijn omzet te verdubbelen en in plaats van 6 dagen op 7 te werken, werk ik er slechts nog 4. Ik had al zoveel verschillende dingen geprobeerd met bitter weinig resultaat. Dit programma heeft mij een doorbraak bezorgd.  Wat ik nog wil benadrukken dat elke ondernemer een langer BusinessCoachingstraject zou MOETEN DOEN! Dit is mijn allerbeste stap ooit geweest. Dit programma geeft mij zoveel nieuwe energie en meer vrije tijd dat ik al mijn plannen ga waarmaken!

Véronique Lecluyse - Dieet Lecluyse

Ik werkte soms tot 70 uur per week en had het ontzettend druk. Dit Businesstraject heeft me veel positiefs bijgebracht: Ik werk efficiënter en georganiseerder en groei naar een nieuwere manier om mijn bedrijf te runnen. Mijn omzet is gestegen en heb meer tijdswinst wat het evenwicht tussen ondernemen en mijn privéleven ten goede komt. Het traject is uiterst praktisch, geen blabla. Sabine werkt to-the-point en met de noden van het moment. Ik bereik nu moeitelozer wat ik wil en ga sneller vooruit ook dankzij mijn team. En toch voel ik meer rust nu tijdens het ondernemen zelf. En binnenkort organiseer ik mijn allereerste event! Dit traject is een aanrader.

Isabelle Clement - Philandi

"Mijn doel was om een meer leidinggevende structuur te hebben in mijn kantoor en meer qualitytime te ervaren. Ondertussen is er een vaste medewerker bijgekomen. Mijn dienstenaanbod en prijssetting werden herbekeken en ik ondervind meer structuur op kantoor. Wat ook leuk is dat ik dubbel zo veel kan genieten van qualitytime los van mijn bedrijf. Veel trainingen zijn erg algemeen. Dit traject is anders, persoonlijker en op mijn bedrijf gericht. Dankzij de korte opvolging bereikte ik een mooi resultaat".

Veerle van den Nouwland - Recht voor Ondernemers advocatenkantoor

"Ik geef dit Businesstraject een 10/10. Ik heb mijn omzet meer dan verdubbeld. Ik ben bewuster geworden in de manier hoe ik onderneem en heb patronen van ‘te dienstbaar zijn' doorbroken. Je gaf me de duw in de rug. Ik vind dat zo'n businesstraject echt werkt, dat zie ik aan mijn omzet. Elk zijn specialiteit en jij Sabine hebt de know-how om te ondernemen."

Nadine Hautem - Vlinderhealing

"Ik wou strategieën leren om succesvol te ondernemen en mijn ondernemersvaardigheden aanscherpen. Door Groeisprong heb ik heel wat inspiratie gekregen om zaken te verbeteren.
Bovendien was het erg leuk om met gelijkgestemde ondernemers samen te zitten en dingen te overdenken. Elke actiestap zal resultaat opleveren."

Britt Vande Mergel - Stress & Relaxatiecoach

"Bepaalde inzichten waren een openbaring. Samen met Sabine onderzocht ik waarom ik bepaalde zaken zo aanpak. Pas daarna werden de nodige veranderingsprocessen in gang gezet. Ik heb een mooie evolutie doorgemaakt. Coaching betekent een meerwaarde voor mij, want ik ben gegroeid als persoon."

Greetje Demuelenaere - Zaakvoerder Comma Merkenmarketeers

"De Kunst van Succesvol Ondernemen" is een interactieve presentatie met interessante oefeningen en reflectievragen. De tijd vloog voorbij!"

Heidi De Roovere - Werner Aerts

"Heel hartelijk dank voor je presentatie en bijdrage. Ik was zeer blij met je aanwezigheid en je inzichten. Van een groot aantal aanwezigen heb ik zeer enthousiaste reacties gehad. Mede dank zij jou werd deze dag een geslaagde dag."

Fred Mesritz - Academie voor coaching & counselling

Schrijf in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book met 3 video’s

"BREEK DOOR met 11 praktische Business-Strategieën"

en ontvang OndernemersTips voor een beter Resultaat