Mijn klanten

Klanten vol passie voor hun vak die geïnspireerd actie ondernemen vanuit een kloppende strategie = Gegarandeerd resultaat !

Ik werk samen met gevestigde ondernemers vol ambitie die willen (door)groeien naar het volgend niveau.

Ze wensen een mooi inkomen/winst te realiseren zonder meer uren te werken.
Ze verlangen naar vrijheid, plezier en het volle vertrouwen in hun ondernemerschap. 

Deels van mijn klanten zijn solo-ondernemer, deels werkt met een klein team.

Klanten zijn consultant, copywriter, (interieur)ontwerper, makelaar, architect, boekhouder, webdesigner, IT'er, schoonheidsspecialist, coach, fotograaf, marketeer, communicatiebureau, diëtist, voedingsconsulent, kunstenaar, virtueel assistent,...kortom vooral creatieve, bezielde ondernemers vol ambitieuze ideeën. 

Herken jij jezelf hierin?

Je onderneemt al een paar jaar en werkt naarstig IN je bedrijf. Op het einde van de dag voel je je gestrest omdat je de vrijheid in je ondernemerschap mist. Je verlangt om door te groeien naar het volgend niveau. Daarnaast wil je voluit genieten van het leven.

Je draait wekelijks veel uren voor je omzet. Je wilt je bedrijf omvormen tot een goed georganiseerd, draaiend systeem. Je voelt je gefrustreerd. Diep van binnen weet je dat er meer in jou en in je bedrijf zit dan dat er momenteel uitkomt. Je hebt het gevoel er alleen voor te staan. Je mist focus en het duwtje in de rug om door te breken naar een volgend level.

Je ben al een tijdje parttime ondernemer en droomt van fulltime ondernemen. Het is druk om beiden te combineren. Twijfel en onzekerheid houden je tegen. Je mist een klankbord voor alle ideeën en vragen. Daarnaast ben je op zoek naar een duidelijk plan. Soms ontbreekt het je aan helderheid welke actiestap je het beste neemt om vooruit te gaan.

Ik werkte soms tot 70 uur per week en had het ontzettend druk. Dit Businesstraject heeft me veel positiefs bijgebracht: Ik werk efficiënter en georganiseerder en groei naar een nieuwere manier om mijn bedrijf te runnen. Mijn omzet is gestegen en heb meer tijdswinst wat het evenwicht tussen ondernemen en mijn privéleven ten goede komt. Het traject is uiterst praktisch, geen blabla. Sabine werkt to-the-point en met de noden van het moment. Ik bereik nu moeitelozer wat ik wil en ga sneller vooruit ook dankzij mijn team. En toch voel ik meer rust nu tijdens het ondernemen zelf. En binnenkort organiseer ik mijn allereerste event! Dit traject is een aanrader.

Isabelle Clement - Philandi

Testimonial Véronique Lecluyse

Testimonial Tiene Laurent