Mijn klanten

Klanten vol passie voor hun vak die geïnspireerd actie ondernemen vanuit een kloppende strategie = Gegarandeerd resultaat !

Ik werk samen met gevestigde ondernemers vol ambitie die willen (door)groeien naar het volgend niveau.

Ze wensen een mooi inkomen/winst te realiseren zonder meer uren te werken.
Ze verlangen naar vrijheid, plezier en het volle vertrouwen in hun ondernemerschap. 

Deels van mijn klanten zijn solo-ondernemer, deels werkt met een klein team.

Klanten zijn consultant, copywriter, (interieur)ontwerper, makelaar, architect, boekhouder, webdesigner, IT'er, schoonheidsspecialist, coach, fotograaf, marketeer, communicatiebureau, diëtist, voedingsconsulent, kunstenaar, virtueel assistent,...kortom vooral creatieve, bezielde ondernemers vol ambitieuze ideeën. 

Herken jij jezelf hierin?

Je onderneemt al een paar jaar en werkt naarstig IN je bedrijf. Op het einde van de dag voel je je gestrest omdat je de vrijheid in je ondernemerschap mist. Je verlangt om door te groeien naar het volgend niveau. Daarnaast wil je voluit genieten van het leven.

Je draait wekelijks veel uren voor je omzet. Je wilt je bedrijf omvormen tot een goed georganiseerd, draaiend systeem. Je voelt je gefrustreerd. Diep van binnen weet je dat er meer in jou en in je bedrijf zit dan dat er momenteel uitkomt. Je hebt het gevoel er alleen voor te staan. Je mist focus en het duwtje in de rug om door te breken naar een volgend level.

Je ben al een tijdje parttime ondernemer en droomt van fulltime ondernemen. Het is druk om beiden te combineren. Twijfel en onzekerheid houden je tegen. Je mist een klankbord voor alle ideeën en vragen. Daarnaast ben je op zoek naar een duidelijk plan. Soms ontbreekt het je aan helderheid welke actiestap je het beste neemt om vooruit te gaan.

"Ik wou mijn bedrijf herpositioneren door meer kwalitatievere leads aan te trekken. Hierdoor ging het rendement en omzet 30% omhoog. Het programma gaf me onmiddellijk toepasbare, praktische tips met persoonlijke toetsing van Sabine. Ze gaat erg professioneel te werk."

Frank De Neve - E-On Internetmarketing

Testimonial Tiene Laurent

Testimonial Ellen van Praet