Mijn klanten

Zijn gepassioneerde ondernemers die een doorbraak willen met hun bedrijf. Ze willen doorgroeien naar het volgend niveau: naar een mooie omzet, werken met fijne klanten en vinden vrijheid & plezier belangrijk in het ondernemen.

Mijn klanten zijn gedreven ondernemers zoals consultants, copywriters, ontwerpers, architecten, coaches, ingenieurs, boekhouders, webdesigners, fotografen, communicatiebureaus, diëtisten; kortom creatieve ondernemers vol ambitieuze ideeën. 

Herken jij jezelf hierin?

Je werkt hard en dagelijks komt er heel wat werk op je af. De vrijheid in het ondernemen ben je kwijt want je voelt je overspoeld door het vele werk. Het knaagt aan je want je wilt het écht anders. Ergens ontbreekt de helderheid welke actiestap nu te nemen om je bedrijf naar een hoger level te tillen.

Je onderneemt al jaren en werkt naarstig mee in je bedrijf. Op het einde van de dag voel je je gestrest omdat je het gevoel hebt tegen een glazen plafond aan te lopen. Je verlangt om door te groeien met een enthousiast (klein) team. Je wilt meer AAN je bedrijf werken in plaats van enkel erin.

Je draait wekelijks veel uren voor je omzet. Je wilt je bedrijf omvormen tot een goed georganiseerd, draaiend systeem. Je voelt je gefrustreerd. Diep van binnen weet je dat er meer in jou en in je bedrijf zit dan dat er momenteel uitkomt. Je hebt het gevoel er alleen voor te staan. Je mist focus en het duwtje in de rug om door te breken naar een volgend level.

Je ben al een tijdje parttime ondernemer en droomt om nu echt dé overstap naar fulltime ondernemen te wagen. Twijfel en onzekerheid houden je tegen. Je mist helderheid en een klankbord voor al je ideeën en vragen.

Succesvolle ondernemers voorbeelden, opleiding voor ondernemen, klanten van ondernemerscoach en business coach Sabine van Meenen.

Ik wou echt vooruit met mijn bedrijf en meer verdienen want ik werkte té hard. Dit programma ervaar ik als zeer positief. Dit is voelbaar in de betere structuur in mijn bedrijf. Ik beslis sneller en kies bewust welke opdrachten ik wel en niet aanneem. Mijn zelfvertrouwen kreeg hierdoor een boost.

Ik voelde me persoonlijk gesteundMijn omzet is sterk gestegen en toch is dit niet het allerbelangrijkste. Vooral de innerlijke shift was cruciaal. Het programma is echt anders dan andere Businesscoaches. Door vooral kleine praktische stappen bereikte ik een enorme sprong vooruit dat zichtbaar is in resultaat. Ik doorbrak daadwerkelijk oude patronen.

De groepsmomenten waren super inspirerend alsook de vele persoonlijke hands-on-tips, oefeningen en inzichten.

Tiene Laurent - Feng Shui InterieurArchitecte

Testimonial Tiene Laurent

Testimonial Sydney Mc Hale

Schrijf in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book met 3 video’s

"BREEK DOOR met 11 praktische Business-Strategieën"

en ontvang OndernemersTips voor een beter Resultaat