Mijn klanten

Ben jij een ambitieuze, sensitieve ondernemer of leidinggevende?

Ik werk samen met bezielde ondernemers, managers en leidinggevenden vol ambitie. 

Je wilt minder hard werken en snakt naar meer vrije tijd.

Je bent op zoek naar dat dieper vertrouwen zodat je vanuit meer flow én focus, overvloed en rust onderneemt.

Mijn klanten zijn:

  • Solo-ondernemers
  • Ondernemers die samenwerken met een klein team (max 11P)
  • Part-time ondernemers die de overstap overwegen naar fulltime ondernemerschap.
  • Gevestigde ondernemers
  • Start-ups met grootse plannen
  • Managers en leidinggevenden van teams

De sectoren zijn consultant, copywriter, (interieur)ontwerper, makelaar, architect, boekhouder, webdesigner, IT'er, schoonheidsspecialist, coach, fotograaf, marketeer, tuinontwerp, communicatiebureau, diëtist, voedingsconsulent, kunstenaar, virtueel assistent,...kortom vooral creatieve, bezielde ondernemers vol ambitieuze ideeën. 

Herken jij jezelf hierin?

Je kent je vak en sector en je hebt al vele vlieguren op de teller.
Dagelijks werk je naarstig IN je bedrijf. Op het einde van de dag voel je je gefrustreerd omdat je vooral vrijheid en voldoening mist. Daarnaast wil je voluit genieten van het leven.

Je draait vele uren voor je omzet. 
Je wilt je bedrijf omvormen tot een goed georganiseerd systeem. Diep van binnen weet je dat er meer in jou en in je bedrijf zit. Soms heb je het gevoel er alleen voor te staan. Je mist focus, een spiegel en duw in de rug om door te breken naar dat volgend niveau. 

Je stelt belangrijke beslissingen uit.
Door de drukte van de dag schuif je dit voor je uit. Je mist een klankbord om vragen voor te leggen. Soms ontbreekt het je aan helderheid welke stappen je best zet om makkelijker te ondernemen.

Ik werkte soms tot 70 uur per week en had het ontzettend druk. Dit Businesstraject heeft me veel positiefs bijgebracht: Ik werk efficiënter en georganiseerder en groei naar een nieuwere manier om mijn bedrijf te runnen. Mijn omzet is gestegen en heb meer tijdswinst wat het evenwicht tussen ondernemen en mijn privéleven ten goede komt. Het traject is uiterst praktisch, geen blabla. Sabine werkt to-the-point en met de noden van het moment. Ik bereik nu moeitelozer wat ik wil en ga sneller vooruit ook dankzij mijn team. En toch voel ik meer rust nu tijdens het ondernemen zelf. En binnenkort organiseer ik mijn allereerste event! Dit traject is een aanrader.

Isabelle Clement - Philandi

Testimonial Tiene Laurent

Testimonial Johan Vanden Heede

Schrijf in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book

"BREEK DOOR met 11 praktische Business-Strategieën"

en ontvang BusinessVitamines voor een beter Resultaat