Business Shift Retreat

Wel dan is dit exclusief retreat voor jou!

Grootse inzichten en grandioze tips krijg je niet van achter je computer.

 • Er is meer nodig: Een nieuwe, frisse kijk op je business en vooral een inspirerende omgeving met gelijkgestemden.
   
 • In deze live dagen gaan we met een selecte groep van gepassioneerde ondernemers jouw businessfundament: je visie + strategie + plan onder de loep nemen zodat je met meer structuur en hyperfocus onderneemt.
   
 • Jij wilt niet meer blijven draaien in je vicieuze cirkel en het alleen uitvlooien. Het is tijd voor een DOORBRAAK.

Na deze dagen:

 • Ben je helemaal geconnecteerd met de grotere visie van je bedrijf.
   
 • Transformeer jij je (huidig) bedrijf naar een goedlopend bedrijf dat makkelijker ideale klanten aantrekt.
   
 • Weet jij glashelder hoe je klantmagnetischer wordt dankzij je uniek OndernemersMerk en hoe jij je best positioneert versus je concullega's.
   
 • Denk je groter als ondernemer want je zult een interne shift doormaken over geld, prijzen en ideale klanten.
   
 • Weet jij hoe jij de taal spreekt van je ideale klant.
   
 • Heb je een transformatie in eigenwaarde ondergaan.
   
 • Heb jij een duidelijk aanbod van diensten en/of producten. Kortom we nemen je verdienmodel onder de loep passend bij jou en je ideale klant (want VOOR marketing is dit de meest CRUCIALE stap om een shift door te maken met je bedrijf!)
   
 • Durf jij goede prijzen te vragen die je dienst echt waard is waardoor je omzet sterk verhoogt.
   
 • Heb jij een haarscherpe focus en strategie die je elk jaar opnieuw kunt updaten. Je verliest geen tijd meer met zaken die veel te weinig opleveren.

Kortom samen gaan we een super sterke strategie neerzetten 

met een fikse boost in jouw eigenwaarde.

Helaas is dit retreat niet voor iedereen…

 • Ik ben op zoek naar gecommiteerde ondernemers die verlangen om hun bedrijf uit te bouwen zodat ze hun ideaal leven kunnen leiden.
   
 • Ondernemers die met mij samenwerken weten al dat het one-size-fits-all model niet werkt. Je krijgt dus van mij ontzettend veel praktische tips, nieuwe inzichten wat wel en niet werkt anno 2019 passend op jouw uniek bedrijf. 
   
 • Ik geef eerlijke, pure en directe feedback over jouw bedrijf. Je bent de ondernemer die denkt in mogelijkheden (en niet in problemen).
   
 • Daarnaast zie ik snel het potentieel in jou en je bedrijf. Dit kan verrassend en out-of-the box zijn. Vandaar dat open-minded zijn cruciaal is voor dit weekend.
   
 • Dit weekend is voor de ondernemer die beseft dat zakelijke groei gepaard gaat met persoonlijk groeien.

Deze 3 LIVE dagen zijn voor:

 • de gedreven (solo)-ondernemers die een frissere koers willen varen in 2019-2020.
   
 • voor de ondernemer die worstelt met dienstenaanbod, prijssetting en het VERSCHIL wilt maken met zijn of haar bedrijf versus concullega's.
   
 • de ondernemer met GROTE ideeën

Hoe ervaren klanten mijn werk?

Eerlijk gezegd, raakte ik niet goed uit de startblokken. Een bedrijf van nul opstarten, is echt niet te onderschatten. Ik was volop in de weer en veel aan het zaaien. Tevens had ik al geïnvesteerd in een Online Businessprogramma, helaas met bitter weinig resultaat.

Eigenlijk vind ik het moeilijk om over omzet, prijzen, uurtje factuurtje... te praten en ik begon mij stilletjes aan te schamen dat mijn bedrijf niet echt van de grond raakte.

Na het Ondernemersweekend is mijn bedrijf in een stroomversnelling terecht gekomen. Mijn agenda zit vol en dit na slechts 1 maand! Eindelijk ben ik vertrokken dankzij de ultrapraktische tips en strategieën van Sabine en door vooral de dingen te doen die passen bij mij als ondernemer. - Ilse De Greef - Ilsassist

“Ik was op zoek naar meer inzicht in de werking van mijn bedrijf. Dankzij het weekend verkreeg ik de structuur en planning die leiden tot de omzet voor komend jaar. Dit is een kwalitatief zeer goed programma, in positieve sfeer op een mooie locatie” - Kevin Vansteenkiste - Move Clever

“Ik wou een shift maken met mijn bedrijf en was op zoek naar ondersteuning, praktische tips en tools. Ik geef dit programma 10/10: Het was erg boeiend, zeer concreet, direct bruikbaar en persoonlijk gericht. Daarnaast kijk ik nu op een ander manier naar mijn prijsbepaling. Het voldeed volledig aan mijn  verwachting. Het weekend was een afwisseling tussen serieuze onderwerpen enerzijds en oefeningen met diepgang: hoofd en hart werden gevoed” - Evelyne Desouter - Transformatiecoach

Jouw Coach & BusinessMentor voor dit weekend:

Sabine van Meenen werkt op zoveel vlakken meer dan alleen marketing. Marketing is slechts een deel in het ondernemerschap. Haar bijna 30 jaar businesservaring leerde haar dat een shift in je Businessfundament en een innerlijke shift in jouw leiderschap en vertrouwen het allergrootste verschil maakt in je bedrijfsresultaat. Vandaar dat ze vertrekt vanuit jouw uniek BusinessFundament en wie jij bent als ondernemer in je bedrijf. Dit is cruciaal om een mooie shift door te maken. 

Precies jouw groei is het geheim om de grote zakelijke shift te realiseren. Door de holistische aanpak zetten haar klanten extreem mooie resultaten neer. Kortom strategische stappen om met meer power, plezier en impact naar het volgend niveau te groeien. En een doorbraak voor je bedrijf!

Ze runt haar IDEAAL bedrijf als Lifestyle-Onderneemster. Samen met haar team bouwt ze haar bedrijf rond haar ideaal leven en werkt ze 3/4 dagen per week. Ze reist veel, maakt voldoende ruimte vrij voor haar gezin en hobby's en persoonlijke groei en geeft haar druppeltje aan een betere wereld. Ondernemen is haar passie!

Want wat je aandacht geeft groeit...ook jouw bedrijf!

Wat is inbegrepen in dit exclusieve all-in-Business Shift Retreat?

 • Welkomsverrassing
 • Gezonde lunches
 • 2 volle trainingsdagen + 1 EXTRA masterminddag intensief en in kleine groep trainen en coachen met persoonlijke aandacht voor jouw bedrijf, jouw worsteling, jouw ideeën
 • Waters, koffie en thee ganse dag door

INCLUSIEF:

 • Persoonlijk Werkboek
 • Toegang tot de BusinessMasterClasses van het Business Fundament
 • EXTRA: online MasterClass: "het geheim van de klantmagnetische website"
 • EXTRA: online MasterClass: "Schrijf klantwervende nieuwsbrieven"

Locatie:

Het Business Shift Retreat gaat door op een zeer inspirerende, rustige locatie: 
De Grote Wateringe (ex-Stiltehoeve), Waterhoek 2 te 8340 Moerkerke-Damme.

Hier kun je de tijd nemen om helemaal te 'landen' en 'AAN' je bedrijf te werken.

Bereikbaarheid vind je hier terug. Je kan er zelf een overnachting boeken, doe dit aub tijdig.

Tijden

 • Maandag 11 maart 2019: Volledig dagprogramma start om 9u30.
 • Dinsdag 12 maart 2019: Volledig dagprogramma en afsluiten om max. 17 uur.
 • EXTRA: Donderdag 25 april 2019: MasterMind dag start om 9u30 - 17u max.

Je krijgt persoonlijke training, inspiratie, praktische tips in een prachtige omgeving ver weg van alle drukte.

Investering

KMO portefeuille

Daar ik je bedrijf zeer goed wil leren kennen en je de adiezen wil geven waardoor jij snel een shift doormaakt, werk ik enkel en alleen LIVE met een kleine, selecte groep ondernemers. 

SPECIAAL AANBOD: De investering bedraagt 2.000 € excl BTW waarbij er een deel terugbetaalbaar is met de KMO portefeuille voor Vlaamse ondernemers. 1.200 € excl btw)

Nu inschrijven: Je krijgt de LIVE opvolg masterminddag op 25 april 2019 erbij !

Registratienummer Sabine van Meenen: DV.O217454

En komen JA-MAREN boven??

Ik ben bloedeerlijk en liefdevol direct. Daarom draai ik er geen doekjes om. Als dit bij jou opkomt: 

Maar Sabine...ik heb dat al allemaal gedaan en toch lukt het moeilijk om mijn bedrijf goed te laten draaien:

Wel een bedrijf dat niet draait: ofwel zit het fundament scheef, doe je niets aan marketing of neem je je zelfleiderschap als ondernemer niet op. Deze training gaan we specifiek jouw BEDRIJFSFUNDAMENT herbekijken. Mijn ervaring is dat veelal een shift in het Bedrijfsfundament en Mindset voor wonderen zorgt.

Maar Sabine...in Nederland en Amerika zegt men dat ik veel meer aan marketing moet gaan doen.

Helemaal prima als je Ondernemersmerk klopt met je bedrijf, je prijzen en dienstenaanbod en jij de taal van je klant spreekt dan zal het zeker lopen. En als jij zelf 200% achter je fundament staat als ondernemer. Let op! Dit is GEEN marketingtraining.

Maar Sabine...prijzen verhogen werkt niet vandaag de dag want er is zoveel concurrentie.

Dan schort er iets aan hoe 'KLEIN' jij denkt of zit je in de verkeerde vijver te vissen. En dit draaien we om tijdens het weekend.

Maar Sabine...dat weekend is best duur.

Het businessfundament is het ALLERBELANGRIJKSTE waarnaar ik kijk in een bedrijf. Bijna elke ondernemer verdient deze investering na een paar weken terug en meesten verdubbelen of verviervoudigen na een jaar.

Maar Sabine...ik heb echt geen tijd om 3 volle dagen  weg te zijn van mijn bedrijf en mijn gezin, partner, huisdieren:)

Dan ben jij de ondernemer die dit wellicht het meeste nodig heeft. Deze investering in tijd en energie zie je terug in financieel resultaat omdat je op het juiste gaat focussen. Geen tijd maken is slechts een excuus om bepaalde zaken niet te "durven" doen.  Dit weekend is een kado aan jezelf die jouw bedrijf, jouw gezin, partner, klanten...ten goede komt.

Gun jezelf de tijd om AAN je bedrijf te werken!

Elke ondernemer verlangt om zonder (financiële) zorgen te ondernemen. Een shift in het businessfundament kan de doorbraak zijn.

Graag ontmoet ik je tijdens dit exclusief Ondernemersweekend!

Warme en vooral ondernemende groet,

Sabine

P.S. Gun je bedrijf deze mooie stap zodat je met hyperfocus, meer impact, power en plezier onderneemt!

Wat je aandacht geeft, groeit! Ook jouw bedrijf!

Wacht niet langer en beslis!

 • De plaatsen zijn beperkt, want we werken met kleine groep.!
 • Je denkt groter over je bedrijf en je durft het doen.
 • Je krijgt baanbrekende strategieën om je omzet te vergroten.
 • Kortom je gaat naar buiten met nieuwe energie, hyperfocus en maakt een grote shift door voelbaar in je bedrijf. En niet eentje waarbij je 2 dagen op vleugels vliegt en dan terug dondert naar beneden...
  Een blijvend innerlijke transformatie, uiterlijk zichtbaar.

Tijdens en na de 4 dagen:

Weet je helder waar je naartoe wilt met je leven & bedrijf.

Verscherp je wat je onderscheidt in jouw bezieling en groei je steviger in zelfvertrouwen.

Focus jij op klanten waar je het meeste blij van wordt en zeg je nee tegen wat energie zuigt.

Verbind jij je verdienmodel en prijssetting met je diepste waarden, talenten, kennis en ervaring.

Shift jij zodat je minder uren werkt en toch goed verdient.

Weet je exact welke ideeën je nu het best in de wereld zet.

Zit je energieker, vitaler en met meer plezier in je bedrijf.

Bereik je makkelijker resultaat door het less-is-more principe.

Leid je krachtiger je bedrijf en ga je bewuster ondernemen.

Heb jij een businessstrategie die klopt bij jouw energie als ondernemer