Download GRATIS E-book + 3 Video’s

"BREEK DOOR met 11 Business-Strategieën"

en ontvang tweewekelijks OndernemersTips voor Groei van Omzet met meer Vrijheid

E Book

Ik respecteer je privacy en verstrek nooit je gegevens aan derden. Je kunt je altijd afmelden.

Testimonial Johan Vanden Heede


Mijn klanten

Zijn gepassioneerde ondernemers die een doorbraak willen met hun bedrijf. Ze willen doorgroeien naar het volgend niveau: naar een mooie omzet, werken met fijne klanten en vinden vrijheid & plezier belangrijk in het ondernemen.


Mijn klanten zijn gedreven ondernemers zoals consultants, copywriters, ontwerpers, architecten, coaches, ingenieurs, boekhouders, webdesigners, fotografen, communicatiebureaus, diëtisten; kortom creatieve ondernemers vol ambitieuze ideeën. 

Lees hier wat klanten over mij schrijven

Herken jij jezelf hierin?

Je werkt hard en dagelijks komt er heel wat werk op je af. De vrijheid in het ondernemen ben je kwijt want je voelt je overspoeld door het vele werk. Het knaagt aan je want je wilt het écht anders. Ergens ontbreekt de helderheid welke actiestap nu te nemen om je bedrijf naar een hoger level te tillen.

Je onderneemt al jaren en werkt naarstig mee in je bedrijf. Op het einde van de dag voel je je gestrest omdat je het gevoel hebt tegen een glazen plafond aan te lopen. Je verlangt om door te groeien met een enthousiast (klein) team. Je wilt meer AAN je bedrijf werken in plaats van enkel erin.

Je draait wekelijks veel uren voor je omzet. Je wilt je bedrijf omvormen tot een goed georganiseerd, draaiend systeem. Je voelt je gefrustreerd. Diep van binnen weet je dat er meer in jou en in je bedrijf zit dan dat er momenteel uitkomt. Je hebt het gevoel er alleen voor te staan. Je mist focus en het duwtje in de rug om door te breken naar een volgend level.

Je ben al een tijdje parttime ondernemer en droomt om nu echt dé overstap naar fulltime ondernemen te wagen. Twijfel en onzekerheid houden je tegen. Je mist helderheid en een klankbord voor al je ideeën en vragen.

Lees hier klantentestimonials>>

Mis je bepaalde strategieën, inzichten en technieken?

Je wilt naast je bedrijf verder uitbouwen, een mooi leven leiden. Je onderneemt niet enkel voor het geld. Jij wilt iets bijdragen met je talenten en expertise. Daarnaast is vrijheid en voldoening ervaren in het ondernemen belangrijk zodat jij het leven creëert dat je voor ogen hebt.  

Tiene Laurent - Feng Shui InterieurArchitecte

Tiene Laurent - Feng Shui InterieurArchitecte

Ik wou echt vooruit met mijn bedrijf en meer verdienen want ik werkte té hard. Dit programma ervaar ik als zeer positief. Dit is voelbaar in de betere structuur in mijn bedrijf. Ik beslis sneller en kies bewust welke opdrachten ik wel en niet aanneem. Mijn zelfvertrouwen kreeg hierdoor een boost.

Ik voelde me persoonlijk gesteund. Mijn omzet is sterk gestegen en toch is dit niet het allerbelangrijkste. Vooral de innerlijke shift was cruciaal. Het programma is echt anders dan andere Businesscoaches. Door vooral kleine praktische stappen bereikte ik een enorme sprong vooruit dat zichtbaar is in resultaat. Ik doorbrak daadwerkelijk oude patronen.

De groepsmomenten waren super inspirerend alsook de vele persoonlijke hands-on-tips, oefeningen en inzichten.

Tiene Laurent - Feng Shui InterieurArchitecte

 

Bekijk hier de video van Tiene Laurent

Je wilt eenvoudige en vooral praktische tips, tools en strategieën om je business verder uit te bouwen. Je wilt eerlijke en directe feedback welke stap je direct helpt naar het volgend niveau. Je wilt hands-on technieken om makkelijker, gestructureerder en resultaatgerichter te ondernemen.

Je wilt kennis, doorleefde ervaring van een Ondernemers-experte met +26j ervaring. Elke hobbel in het ondernemen heb ik genomen.  Meer dan driehonderd ondernemers uit diverse sectoren volgden een langer businesstraject.

 

Lees over mijn diensten

Testimonial Linda Hoeben